- 2 adet kabak( soyulmuş )
- yarım kilo brokoli (ayıklanmış)
- yarım demet dereotu (doğranmış )
- 2 dal taze soğan( doğranmış )
- zeytinyağı
- yarım limon suyu
- tuz
HAZIRLANIŞI
- Brokoliyi yıkayıp buharda haşlayın. veya az suyla suyunu çekene kadar tencerede pişirin
- Kabakları yıkayıp kabuklarını soyacakla soyun. Daha sonra kabağıda yine soyacakla soyar gibi ince uzun dilimleyin
- Brokoliyi, kabak, soğan ve dereotu ile karıştırıp üzerine yağ ve limon suyunu ve tuzunu ekleyin(hemen servis yapmayacaksanız tuzunu servis sırasında ekleyin)
YASEMINCIM KAC GUNDUR KONUSAMADIK NASILSIN CALISKAN ARKAASIM;NE GUZEL SELER AMA TARIF YOK BEN SALATALARI MERAK ETTIM BI YAZSAN BELKI GELICEK MENUME KOYARIM CUNKU SALATA EKSIYIM VAR.BIDE O BIBER RULOSU EVDE YAPDIGIMIZ PEYNIRLE OLUR MU.VE KABAK HANGISI YESIL OLAN MI O BANA SANDAGADAN GETIRDIGIN MI .AY BAK SIMDI OKUYAN ACABA NE DICEK HAKKIMDA HADI COK OPTUM
YanıtlaSil